PRPENCHEV

Аз съм Павел Пенчев и работя с големи и малки компании, с личности, за да им помогна да бъдат видими, популярни и позитивно представени в медиите и онлайн пространството.

 

Като PR консултант и журналист с 8-годишен опит с медии, организиране на събития, работа с институции, частни компании и неправителствени организации, познавам в детайли техниките за изграждане на позитивен и модерен PR. 

 

Предлагам също и работещи решения в сферата на дигиталния маркетинг и копирайтинга - създаване на модерни и атрактивни уеб сайтове, поддръжка на страници в социалните мрежи, добро класиране в търсачката на Google и ефективни e-mail кампании.

НО АКО МОИТЕ ДУМИ НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ...
 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

Павел Пенчев е основател и мениджър на PR PENCHEV. От създаването си, компанията реализира редица успешни проекти в сферата на PR и дигиталния маркетинг.

 

Тясно специализиран e в сферата на PR в онлайн пространството, управлението на страници в социалните мрежи и изграждане на отлична онлайн визия за бизнеса. 

 

Организирал е множество пресконференции, медийни участия, събития по различни теми и поддържа добри контакти с най-рейтинговите медии в България.

 

Работи по изработката на модерни и атрактивни уеб сайтове за бизнеса. По време на работата си като PR експерт в МС е участвал в създаването и оформлението на актуалния уеб сайт на Министерския съвет, както и на официалната страница за посещението на папа Франциск в България.

Работил е като главен PR експерт в Министерския съвет на Република България в екипа, който отговаря за медийната част по организацията на едни от най-значимите събития в новата история на страната. Малка част от тях са Срещата на върха ЕС-Турция във Варна през 2018 г., Четиристранната среща на високо равнище между България, Гърция, Румъния и Сърбия през 2018 г., посещението на генералния секретар на НАТО в България през 2019 г., Апостолическото пътуване на Негово Светейшество папа Франциск в България през 2019 г., както и събития от календара на Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.

До 2017 г. работи като политически журналист и водещ на публицистично предаване в едни от най-динамичните новинарски медии в България - ТВ "Европа", както и в ТВ "България он ер". Предава на живо от горещи точки в Европа и създава авторски документални филми за кризите в Турция и Украйна през 2013 г., както и в Македoния през 2015 г.

Завършил е специалност "Медии и журналистика" в Университета за национално и световно стопанство - София.