top of page

Уеб сайтът като работещ PR за бизнеса


Ако направите кратка обиколка на част от сайтовете на български компаниии ще видите на места неработищи функции, остаряла визия, претрупаност, дори хаос. Разбира се, това не се отнася само за сайтове в България, това е глобален проблем, който е предизвикателство за всеки маркетинг отдел.


Друг голям недостатък, който се наблюдава е визията, а тя е най-важна. Тя е лицето на компанията в интернет, тя е виртуалният офис на бизнеса. Какво наблюдаваме - компаниите плащат за официална страница, която да промотира бизнеса им, но след известно време или няма кой да се грижи за нея, или визията и съдържанието ѝ вече изобщо не кореспондират със съвременните тенденции. 

Ето няколко примера за добра и не чак толкова добра визия на бизнес уеб сайт:






Много компании подценяват визията си в интернет, но тя е изключително важна, защото когато потенциалните клиенти търсят в мрежата уеб сайтът е първото нещо, което разглеждат, добиват първите си впечатления именно сърфирайки в него.


Когато ние създаваме уеб сайт за нашите клиенти първо правим прочучване за визиите, които са най-подходящи за определения вид дейност, като черпим опит от най-добрите бизнес практики в Европа и САЩ. Използваме интуитивни и удобни визии, които да помагат на клиентите да се свързват по-лесно. Стараем се да превръщаме уеб страниците в работещ PR за бизнеса. Още за това как създаваме успешни уеб сайтове, може да прочетете тук

bottom of page